SAMOSTOJEČE PRESTIŽNE URE
 

Si želite razveseliti vaše najdražje? Jih želite obdariti z nečem, kar s časom ne izgublja vrednosti, temveč jo pridobiva? Želite, da se z vsakim pogledom na tako čudovit izdelek spomnejo na vas?

Morda nimate ideje kaj bi podarili vašim najdražjim ob posebnih dogodkih ali jubilejih. Naj vam zaupamo, da so naše ure idealno darilo za poroke, kajti imajo simbolni pomen. S sklenitvijo tako resne in prijetne obveze naj od tega dogodka dalje bije ura, ki s svojo kvaliteto in obstojnostjo simbolizira trajnost, toplino in ljubezen.
Jubileji kot so petdesetletnice ali obletnice porok so prav tako primerni za nakup našega izdelka.

Ali pa ste si že vedno želeli dodati tako ekskluziven izdelek k vašemu izbranemu pohištvu doma ali na delovnem mestu, kjer si želite izkazati spoštovanje do vaših poslovnih partnerjev, oziroma zgolj zase narediti izjemno delovno okolje, ki vam ga bodo drugi zavidali.

Predstavljamo vam prestižne, ročno narejene lesene samostoječe ure. Narejene so iz več vrst masivnega lesa, kot je češnjev, hrastov, orehov in seveda mahagonijev, ki predstavlja vrhunec naše ponudbe in je vsekakor nekaj posebnega. Naši mojstri mizarji skrbno pregledajo vsak uporabljeni del lesa, da zares ustreza najvišjim zahtevam, šele nato ga uporabijo pri izdelavi ohišja.

Mehanizmi, ki so vgrajeni v ure so produkt nemškega podjetja z več kot 100 letno tradicijo sistem 4/4 Westminster-Hermle in velja za vodilnega v tej panogi.

Bitje ure vas pomirja. Harmonizira bitje srca.

Predstavljamo vam dva modela ur, Classic in Prestige.


Predstavitev ur | Razstavni prostor in stik | O podjetju | Navodila za uporabo
 

Classic

 

     

Prestige

 
   

Mehanizem pri obeh modelih je 4/4 Westminster. To pomeni, da ura bije vsako četrtino ure in nato ob polni uri celotno melodijo. To je gong, ki izvira iz Viktorijine cerkve pri parlamentu v Londonu. Sedaj je to najbolj znan zvonik na svetu z imenom Big Ben. Ura ima tudi prikaz luninih men, kakor tudi možnost izključitve zvonjenja.

Naj omenimo, da je v tem izdelku uporabljen klasični urni mehanizem . To pomeni, da uro ne poganja baterija, ampak sistem zobnikov z mehanskimi prenosi preko verižnice na katero so vpete uteži in nihalo, ki določa hitrost in s tem posredno tudi točnost bitja.

Življenska doba takega izdelka je zelo dolga in lahko preseže tudi 100 let, zato bodo te ure nekoč cenjene tudi kot starine. Nakup takšne je ure tudi dolgoročna investicija, ki jo bodo cenili tudi vaši nasledniki, vnuki in njihovi otroci.

Mere ure so:
-Višina 190 cm
-širina 42 cm
-globina 22 cm.


   
© Real-fin d.o.o.